A CERN-ben töltött utolsó napon Sergio Bertolucci, a CERN kutatási igazgatója látogatta meg a tanári továbbképzést, s beszédével ő búcsúztatta és bíztatta további helytállásra a magyar fizikatanárokat. A CERN nemzetközi megítéléséről és a hozzáfűzőtt elvárásokról szóló részlet itt meghallgatható.

 

Ez a délután volt az első lehetőség egy kis városnézésre Genfben, majd másnap a tényleges hazaindulás előtt a Mont-Blanc "meghódítása" volt az legfőbb cél, de szerencsére egy másik alpesi tünemény, a Mer de Glace, egy gleccserfolyam és jégbarlang megtekintésére is sor kerülthetett. A képre kattintva megtekinthető az egész album.

A hosszú buszutazás mindenkit kimerített, de jónéhányan még a legkésőbbi, vagy legkorábbi időpontban is hajlandóak voltak megosztani élményeiket az tanulmányúttal kapcsolatban.

A nevekre rákattintva a hanganyag elérhető:

Tamás Feri

Berezvainé Borus Klára és Hullai Dánielné Szeréna

Oláh Éva

defekt effekt

Moróné Tapody Éva

Molnár Gábor

Karagity István

Ezúton is köszönet segítségükért!

Hazatérve Jarosievitz Beáta az CERN-i látogatás szervezője várta és köszöntötte a csoportot Sükösd Csaba nevében is.

Minden résztvevőnek sok sikert és további töretlen lelkesedést kívánva búcsúzom a következő viszontlátásig!

A bejegyzés trackback címe:

https://civiltudomany.blog.hu/api/trackback/id/tr651340013

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása